Sztárok

Mellet villantott kárpótlásul Mariah – galéria

Alaposan felbőszített mindenkit a World Music Awardson Mariah Carey, ezért rendesen kipakolta a kebleit, hogy lenyugtassa a kedélyeket.

Mariah Carey-ről mindig is az a hír járta, hogy hatalmas díva, aki szeret a saját szabályai szerint élni. Ezt pedig kedden mindenki megtapasztalta Monacóban – kétszer is. A jó ideje kézsérüléssel küzdő énekesnő először legújabb lemeze bemutatójáról késett a hercegségben több órát, majd emiatt a World Music Awardson is négyórás csúszással jelent meg. Ez azért volt kellemetlen, mert az est fő díjazottjaként ő nyitotta a gálát, vagyis addig mindenki kénytelen volt várni, amíg meg nem érkezett.

A fura diétát követő Mariah azonban kárpótolta a megjelenteket. A fellépése mindenkiből elűzte a haragot, hiszen a hangja szokás szerint fantasztikus volt, a kebleit pedig – szintén szokás szerint – alig takarta valami. A színpadon először egy fekete, gigadekoltált, helyenként átlátszó estélyiben tűnt fel, majd egy teljesen átlátszó, a kényes helyeken műgyémántokkal kirakott selyemruhában vette át a díjait. Ez utóbbi textilköltemény pedig annyira elterelte a közönség figyelmét, hogy a köszönőbeszéde végén csak pár másodperc késéssel kezdtek tapsolni, mert senki nem a mondandójára figyelt. De legalább most nem robbantották szét a ruháját a keblei, mint korábban.

Galériánkban magatok is megnézhetitek, hogy miként kényeztette a szemeket Mariah.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top