Sztárok

Szlovák mentora nem engedi el Gyurcsík Tibor kezét

Gyurcsík Tibor nem bánja, hogy végül nem ő győzedelmeskedett a szlovák X-Faktorban. Az énekes úgy érzi, hogy csak nyert az újbóli versenyzéssel.

Mint arról korábban a Nők Lapja Café is beszámolt: Gyurcsík Tibor egészen a döntőig jutott a szlovák X-Faktorban. A hazai X-Faktor egykori felfedezettje a műsor fináléjában öt énekessel küzdött meg a végső győzelemért. Tibivel az eredményhirdetést követően beszélgettünk: a helyezés mellett a tervei is szóba kerültek.

Úgy érzi, csak előnyére válhat a műsorban való szereplés

“Amikor kiderült, hogy bent vagyok a top3-ban, nagyon boldog voltam, de amikor megtudtam, hogy sajnos nem vagyok azok között, akik a legvégső fordulóban énekelhetnek, eltűnt a mosoly az arcomról. Kissé csalódott vagyok, viszont ez a helyezés, bizonyos szempontból elégtétel számomra” – mondta a Nők Lapja Cafénak Tibi, utalva ezzel arra, hogy a magyar X-Faktorban az első élő show-ban búcsúzott a versenytől. Gyurcsík úgy érzi, hogy több szempontból is sikert könyvelhet el. “Egy cseh-szlovák műsorban szerepeltem, mindenki tudta, hogy felvidéki magyar gyerek vagyok, és mégis megszerettek az emberek, mégis eljuttattak idáig – ennél nagyobb öröm nem is kell. Mindemellett két országban sikerült bemutatkoznom egyszerre, úgy gondolom, hogy ez a későbbiek folyamán szintén csak az előnyömre válhat – árulta el Tibi.

Az énekes Budapesten piheni ki a versennyel járó fáradalmakat, majd újra beleveti magát a munkába. De vajon hol és milyen formában építgeti majd tovább a karrierjét? Azok, akikkel a műsorban együtt dolgoztunk, a zeneszerző és a mentorom, azt mondták, hogy bár nem én nyertem, nem engedik el a kezemet, mert látnak bennem potenciált és fejlődési lehetőséget. Folytatni fogjuk azt, amit elkezdtünk, biztos vagyok benne, hogy hárman megtaláljuk a módját. Ami pedig azt illeti, hogy hol: hát ingázni fogok Budapest és Dunaszerdahely között, megpróbálom addig ütni a vasat, míg meleg, és igyekszem legalább olyan jó vagy még jobb eredményt elérni kint, mint Magyarországon. Szerintem nem kell választanom – miért is kellene? A mai világban – kis túlzással – az ember bárhol ott lehet pillanatok alatt.

Itt meghallgathatod Tibi egyik döntős produkcióját:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top