Sztárok

Megtalálta álmai munkáját Vilmos herceg

Ismét repülni fog Diana nagyobbik fia, méghozzá főállásban, a légimentők kötelékében.

Ugyan tavaly otthagyta a légierőt Vilmos herceg, hogy csak a fiára és a hivatalos kötelezettségeire koncentráljon, mégsem tud elszakadni a repüléstől. Ezért egy ideje már keresi a lehetőséget arra, hogy miként lehetne ismét pilóta, méghozzá úgy, hogy közben még hasznos munkát is végez.

Nemrég pedig megtalálta álmai állását, az egyik norfolki légimentő egységnél. Ez azonban nem ideiglenes munka, nem teheti meg, hogy csak bizonyos időszakokban ül be az egyik gépbe. Vagyis rendes, főállású dolgozó férfi lesz, aki segít a bajba jutott polgárokon, amennyiben helikopterrel kell őket kórházba szállítani.

Megtalálta álmai munkáját Vilmos herceg

Munkavállalási szándékáról már értesítette a királynőt is, aki valószínűleg nem örült felhőtlenül a döntésnek. II. Erzsébet ugyanis rendkívül boldog volt, amikor az unokája teljes egészében az uralkodói ház szolgálatára állt, és rengeteg helyen helyettesítette őt, ahogyan egy leendő királyhoz illik. Persze a helyzet még változhat, ha Katalin tényleg ikreket vár, mert akkor otthon lesz rá szükség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top