Sztárok

Kim Kardashian óriási fényűzéssel mondta ki az igent – gigagaléria

Végre megtörtént: Kim Kardashian férjhez ment Kanye Westhez. A fényűzéstől a szavunk is elakad.

Ekkora felhajtástól még a lélegzetünk is elakad: Kim Kardashian és Kanye West végre kimondták a boldogító igent, méghozzá olyan pompával, amilyet valóban csak ritkán látni.
Bár a gigantikus esküvőre csak szombaton került sor, az ünneplés valójában már korábban megkezdődött, a pár ugyanis a versailles-i kastélyban tartott egy hatszáz főt számláló partyt az esküvő előestéjén, pénteken, hogy aztán innen repüljenek tovább a ceremónia helyszínére.
A találgatásoknak megfelelően az esküvő helyszíne végül Firenze lett. A helyszín, a két nap és az országból országba repülés azonban még mind semmi ahhoz képest, ami ez után következett.

A ceremóniára egy domb tetején került sor, ahonnan egész Firenzét belátni. Az ünnepségen Andrea Bocelli énekelt a párnak, a vőlegény a menyasszony számára különleges háttérként egy hatalmas, hófehér virágokból készült falat állíttatott, előtérben egy szintén hófehér zongorával, mely a zenei kíséretet adta. A fogadalom utáni vacsorát a a meghívottak egy 70 méter hosszú márványasztalnál fogyasztották el. A menyasszony állítólag egy visszafogott Givenchy ruhát viselt, a vendégek között ott volt John Legend és többek szerint Justin Bieber is.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top