Sztárok

Amikor a hóhért akasztják – Jáksó László táncra perdül

A Szombat Esti Láz négytagú zsűrije is táncolni fog a fináléban: Jáksó László lapunknak elárulta, miért volt számára roppant megterhelő a felkészülés.

Május 24-én véget ér az RTL Klub egyik sikerműsora, a Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés, ez egyúttal azt is jelenti, hogy végre kiderül, mely páros győzedelmeskedik a hónapokon át tartó, baráti küzdelem végén.

A négytagú zsűri is parkettre lép szombaton

A produkció résztvevői – Heilig Gábor és Südi Iringó, Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor, Szabó Győző és Karcagi Dalma, Rezes Judit és Lehoczky György, Szinetár Dóra és Angyal András, Makranczi Zalán és Práger Kitty, Máté Kriszta és Orosz Joci, valamint Bárdos András és Molnár Andrea – gőzerővel készülnek a szombati fináléra, nemcsak nekik Ilyen lesz a Szombat Esti láz hétvégi fináléja - galérialesz azonban okuk izgulni a hétvégén. Mint az a minap kiderült: a döntőben a zsűritagok is a táncparkettre lépnek majd. A négyfős ítészgárda egyik tagja, Jáksó László a Nők Lapja Cafénak többek között arról is mesélt, hogyan zajlottak a táncpróbák.

A lépéseket nem árulhatom el, de az igazat megvallva, ha akarnám, se tudnám elmondani, ugyanis csak bizonyos utasításokra emlékszem. Nem sok próbán vagyunk túl, de egyébként maga a produkció sem lesz hosszú – hozzáteszem, számomra ennek a néhány lépésnek az elsajátítása is elég megterhelő feladat volt” – mesélte lapunknak a Heti Hetes műsorvezetője, akinek azért sem egyszerű a helyzete, mert térdtől lefelé csavarok tartják össze a lábát.

Jáksó nem ért egyet azon kritikákkal, miszerint nem jók a poénjai

Ilyen lesz a Szombat Esti láz hétvégi fináléja - galériaJáksó László úgy véli: akkor sem szabad feladni a küzdelmet, ha az embernek már minden porcikája fáj. “A táncpróbák alkalmával több híresség és profi táncos lesérült, mégsem hátrált meg senki. Emellett azt gondolom, hogy a folyamatos kritizálásomért cserébe ez a tánc a minimum, amivel »tartozom« a versenyzőknek” – mosolygott. A műsorvezető azt is megosztotta velünk, hogy milyen élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodott az elmúlt cirka három hónap során.

Több mint tizenöt éve egyfajta műsort vezetek a tévében, s – bár imádom, szeretem – szerintem kifejezetten jó dolog, ha az ember olykor belekóstol új, egészen más dolgokba. Na, és akkor a remek társaságot még nem is említettem: mind a zsűritagokkal, mind pedig a műsor készítőivel, szereplőivel nagyon szerettem együtt dolgozni, az itt dolgozó emberek olyan szinten profik, hogy csak tanulni lehet tőlük” – tette hozzá, és végezetül azt is elárulta, mit szól azon kritikákhoz, miszerint elcsépeltek és olcsók a poénjai. “Irigylem annak az embernek a problémáit, aki képes egy viccen dühöngeni. A vicc a humor legegyszerűbb eleme, a Heti Hetesben tizenöt éve mondok vicceket, ennek tükrében pedig nem meglepő, hogy szinte minden helyzetben eszembe jut valami poén.”

Ide kattintva megtudhatod, mennyire ismerik egymást a Szombat Esti Láz versenyzőpárosai, galériánkban pedig megnézheted Ördög Nóra legszebb kismamaszettjeit:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top