Sztárok

Kecskeszakállnak is túlzás nevezni John Travolta szőrpamacsát – fotók

A nap kérdése: mi nőtt John Travolta állára?

Két hírünk van, a kevésbé fontossal kezdjük: John Travolta és felesége, Kelly Preston is a Cannes-i Filmfesztiválon tartózkodnak. Most jön az érdekes rész: bár most senki nevét nem rontotta el, viszont elképesztően néz ki a szó nem éppen pozitív értelmében.

Itt a szakáll, hol a szakáll?

A rendezvényen készült képeket elnézve hirtelen nem tudtuk eldönteni, hogy a hatvanéves sztárnak vajon temperázás, vagy mondjuk egy jó kéményseprés közben sikerült szert tennie az álldíszre, vagy netán egy fotós űzött vele gonosz tréfát. Rá kellett azonban döbbennünk, hogy ennek a szőrpamacsnak a fele sem tréfa.

Hozzánk hasonlóan a külföldi lapok, hírességek és közemberek is értetlenül állnak Travolta legújabb hóbortja előtt: voltak, akik viccesen megjegyezték, hogy a színész mostanra szó szerint teljesen “megkecskült”. Kérdés, hogy ez tényleg tetszik neki, vagy valami hátsó szándéka volt a szakállnak nem nevezhető arcszőrzetakciónak, egy dolog azonban bizonyos: a színész éveinek száma fordítottan arányos a szakálla hosszával.

Galériánkban megnézheted a Buzzfeed roppant humoros összeállítását:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top