Sztárok

Részeg betörőt fogtak George Clooney házában

A második esküvőjére készülő George Clooney örömittas napjait beárnyékolta, hogy egy ittas férfi betört olaszországi villájába.

Részeg betörőt fogtak Gerorge Clooney házábanAz elmúlt években rengeteg intézkedést hoztak az illetékesek a Comói-tónál, hogy George Clooney nyugalma minél zavartalanabb legyen. Ám hiába tiltották ki például az idegeneket is a környékről, egy román férfinak mégis sikerült zavartalanul bejutnia a villába.

A betörő átmászott a birtok külső falán, majd felnyomta az eljegyzését ünneplő színész-rendező borospincéjét. Ott magához vett egy üveg, elképesztően drága itókát, és miközben kortyolgatott, feltörte a házat is. Nagyon azonban nem volt ideje szétnézni, ugyanis a bejárónő kiszúrta a cselédházból a kertben ólálkodó illetéktelent, és kihívta a rendőröket. A közeg perceken belül a helyszínen volt, és a járőrök leszerelték a piásüveggel rájuk támadó férfit, majd őrizetbe vitték.

Részeg betörőt fogtak Gerorge Clooney házában

A betörés idején, a néha rémesen kinéző sztár nem volt otthon, de a történtek így is sokkolták. Nem igazán akarja megemészteni, hogy egy idegen járt az ő házában, a kedvenc dolgai között. Ahol egyébként szeptemberben a lagziját is tartani szeretné Amal Alamuddinnal. Eladni persze azért nem fogja, főleg hogy az amerikai házától megszabadul, és azt nem szeretné, hogy ne tudjon hova hazatérni.

Persze hajléktalan nem lenne, hiszen a világ bármely pontján megszállhat könnyedén, a menyasszonya is biztosan befogadná, valamint a kaliforniai nyaralójába szintén mehetne. Ahová most ti is benézhettek a galériánkban!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top