Támadják Csobot Adélt Alföldi Róbert felkérése miatt – galéria

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Csobot Adél szerepet kapott Alföldi Róbert egyik darabjában, ennek azonban – ahogy az lenni szokott – nem mindenki örül.
Írta: | 2014. 05. 22. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Új kihívás elé néz Csobot Adél! Az énekesnő az Alföldi Róbert rendezésében készülő Az Őrült Nők Ketrece című musicalben kapott szerepet. Az X-Faktor felfedezettjét váratlanul érte a felkérés, ennek ellenére persze örül, hogy olyan művészekkel dolgozhat együtt, akikre felnéz.

Alföldi Robival már az X-Faktor alatt is együtt dolgoztunk, hiszen a tehetségkutató háttérműsorában – ahogy a többi mentor – ő is állandó vendég volt, ennek köszönhetően pedig már kialakult közöttünk egyfajta munkakapcsolat. Ez a mostani helyzet persze teljesen más, de izgatottan várom, és bízom benne, hogy meg tudok felelni majd az elvárásainak” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Csobot Adél, aki – ha éppen nem fellépésen van – gőzerővel készül a szóbeli érettségire. Mint mondja: a fő profilja továbbra is az éneklés marad, de a műsorvezetést is szívesen folytatná.

Csobot Adél szerint kritika és kritika között is van különbség

Fotó: Csobot Adél Facebook
Fotó: Csobot Adél Facebook

Adélt egyébként mind az After X, mind pedig a BeleValóVilág műsorvezetése kapcsán számtalan kritika érte, a negatív megjegyzések pedig e mostani szerep kapcsán sem kerülik el. A fiatal lány úgy érzi, az elmúlt időszakban megedződött már annyira, hogy ne foglalkozzon a rosszindulatú megjegyzésekkel.

Kritika és kritika között is van különbség, én azt mondom: nem mindegy, hogy valaki véleményt nyilvánít, vagy építő jellegű dolgokat fogalmaz meg a teljesítményemmel kapcsolatosan. A számítógép előtt ülve, arctalanul nagyon könnyű véleményt nyilvánítani. Sokan el sem tudják képzelni, milyen nehéz egy élő adásban helytállni – ott nincs lehetőség arra, hogy újra és újra felvegyünk valamit. Engem anno azonnal a mély vízbe dobtak, amit egyáltalán nem bántam, hiszen rengeteget fejlődtem mindkét műsorban. Úgy vagyok vele, hogy aki csak savazni tud, az tegyen egy próbát, és nézze meg, hogyan teljesít hasonló helyzetben” – mesélte a behálózott Adél, aki izgatottan várja, hogy végre elkezdődjenek az említett színházi darab próbái.

Adél nemrég különös felhívással rukkolt elő a közösségi oldalán: arra buzdította a követőit, hogy szívecskés fotókkal hirdessék a szeretetet:

   

  Majkát baleset érte. Hogy pontosan mi történt az ózdi hőssel a Hír24 oldalán olvashatjátok el!

  Olvass tovább

  Hozzászólások

  eda-1952 2014-05-23 08:05

  Nagykőröst csak a majdnem  hasonlóság miatt írtam, szerintem tudod jól. Nézd vissza az utóbbi évek különböző versenyeit: gyerek, felnőtt, ének, mese, fejenállás---majdnem mindig határontúli győz. Félreértés ne essék, de ebben bizony van tendencia...és határozottan úgy gondolom, akármilyen nosztalgiával és szeretettel viszonyulunk hozzájuk, itthon is van éppen elég tehetség, akik jól teljesítenek és esélyük sincs ilyenkor. Ezen kívül róla: akármilyen tehetséges, per pillanat iskolázottság nélkül futtatják, ami vissza fog ütni. Remélhetőleg, mert azért ez nem normális dolog.

  nemmondokilyet 2014-05-23 00:24

  Nagykőrösön pedig a számottevő nemzetalkotó tényező (alias roma) miatt futtatnák. Nem ez a lényeg. Tök mindegy ki volt apja-anyja ha tud valamit szaladjon a szekér :DAmikor először megláttuk, dőltünk a röhögéstől, tündéri, zabálnivaló, pont annyi agya van mint egy 18 évesnek. Már amelyik nem züllik 13 éves kora óta. Azért szóltam hozzá, hogy emlékeztessem a kedves topiktársat, Magyarország határai igencsak messzebb tolódnak. 

  nemmondokilyet 2014-05-23 00:15

  Adél  belevaló magyar csaj! Hajrá Erdély, hajrá magyarok!

  S.Carol 2014-05-22 23:36

  Inkább irígyeljenek, mint sajnáljanak...

  Nekem az első perctől kezdve tetszik a kiscsaj. 

  Kata41 2014-05-22 19:27

  Kedves Csobot Adél!

  Sok sikert kívánok!!!

  Nem kell mindig a negatívum, kedves, mosolygós leányzó, hadd legyen sikerélménye.

  Ha Alföldi Róbert felkérte, akkor biztos van ebben a leányzóban valami!!! Hajrá, hajrá, hajrá!!!

  Csendike 2014-05-22 19:10

  8 osztályos bróker a magyar bankszektort és gazdaságot is bevette.Igaz, több milliárdot elsíbolt.

  Ha Adél csak énekel, biztos nem kerül oda ahová a bróker is csak  néhány hónapra került.

  Mert neki is szerencséje volt, ez ,már szentigaz, meg más is................

  Csendike 2014-05-22 19:08

  Úgy legyen!