Sztárok

Kiosztotta a sztáranyukákat Angelina Jolie

Brad Pitt párja szerint egyik híres anyuka sem engedheti meg magának, hogy panaszkodni merjen, mert rettentő szerencsés helyzetben vannak.

Kiosztotta a sztáranyukákat Angelina JolieNem csoda, hogy nők milliói tekintenek példaképként Angelina Jolie-ra, hiszen nemcsak remek anya, de mindenkin segít, akin csak tud, és az értékrendje is igencsak a helyén van. Ez utóbbit ismét bebizonyította, amikor kifejtette a véleményét a gyereket nevelő kollegináiról.

Az őrült esküvőre készülő Angie szerint egyik sztáranyukának sincs joga panaszkodni azért, hogy a munka mellett nem jut elég idejük a családra. Ez ugyanis nem igaz. Az ő helyzetük rendkívül szerencsés, hiszen jóval többet keresnek, mint az átlag, könnyebben tudják beosztani az elfoglaltságaikat, és módjukban áll segítséget fogadni maguk mellé, amennyiben nincs párjuk.

Kiosztotta a sztáranyukákat Angelina Jolie

Ezzel szemben a világ tele van olyan asszonyokkal, akik egyedülálló anyák, és kénytelenek több munkahelyen, több műszakban gürcölni, hogy eltartsák a családot. És ez az igazán kemény és nehéz élethelyzet, nem az, amikor valaki egy két hónapos forgatás alatt csak napi 2-3 órát látja a csemetéit.

A családalapítást korábban elutasító Jolie éppen ezért rendkívül hálás a saját pozíciójáért. Annyit dolgozik, amennyit akar, nagyon sok időt tölthet a gyerekeivel, a szerelme mindenben támogatja, és olyan az anyagi háttere, amiből megfelelően elláthatja a családját.

Ezzel pedig csak egyet lehet érteni, ellenben azzal, amit magával művel, már nem. Ugyanis lassan már teljesen elfogy. Ezt a galériánkban meg is figyelhetitek!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top