Sztárok

Ismeretlen csinibabával melegedett össze DiCaprio – galéria

Ugyan van barátnője, de ez nem hátráltatja Leonardo DiCapriót abban, hogy újabb szemrevaló hölgyekkel ismerkedjen.

Leonardo DiCaprio is megérkezett Cannes-ba, és ha már ott van, akkor azt teszi, amihez a legjobban ért a színészmesterség mellett: bulizik és csajozik. Méghozzá elég intenzíven, és senkitől nem zavartatva magát. Az örök Oscar-vesztest hétfő este kapták lencsevégre, amint a gyönyörű francia város legmenőbb klubjában felszedett egy gyönyörű nőt.

A hölgy pontos kiléte ismeretlen, de az biztos, hogy igencsak örömmel fogadta a mama kedvence Leo közeledését. Egész este összesimulva táncoltak, egyfolytában ittak, és amikor a fura nevű színész a fülébe sugdosta a szép szavakat, úgy dorombolt a parketten, mint egy kiscica.

Arról nincs információ, hogy a szórakozóhelyet is együtt hagyták volna el, de arra mérget vehetünk, hogy DiCaprio topmodell barátnőjének nem lesz őszinte a mosolya, ha meglátja párját és az ismeretlen bombázót. Persze lehet, hogy Leonardo szép csendben szakított Toni Garrnnal, ugyanis volt már erre példa kapcsolatuk bő egy évében. Szóval nem tudni, hogy kivel fogja megosztani nemrég vásárolt álomlakását, amibe itt leshettek be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top