Sztárok

Sokat mutató ruhában élvezte a cannes-i napsütést Vajna Tímea – galéria

Feszített víztükrű medencében lubickolós bikinis képtől kezdve, félig fedetlen kebleken át combot is villantott Cannes-ban Vajna Tímea.

Andy Vajna és hites asszonya sem hiányozhattak a Cannes-i Filmfesztiválról, ahol többek között Mundruczó Kornél filmjét, a Fehér Istent nézték meg. A bemutatóra Timi egy gyönyörű lila ruhát választott, formás combjait a világ elé tárva.

Azonban nem ez volt a fiatal feleség egyetlen villantása a Francia Riviérán: egy merész ruhának köszönhetően keveset bízva a képzeletre, oldalcicit is mutatott a nagyközönségnek. Az Instagram-oldalán közzétett fotók alapján – a szépségversenyt idén mégsem rendező Timi – csak úgy lubickol a boldogságban, bár ki nem tenné ezt egy hegyoldalba épített feszített víztükrű medencében. Hogy Andy Vajna mindeközben mivel tölti az idejét a luxusjachtokkal körbekerített világhírű üdülőben, azt csak találgatni lehet, hisz a reflektorfényt meghagyja fiatal feleségének.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

A VV6 győztese egy étteremben keveredett szóváltásba az őt és barátait kiszolgáló pincérnővel. Hogy pontosan mit is csinált Aurelio, azt a Hír24 oldalára kattintva olvashatod el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top