Sztárok

Együtt vetkőzött le Cristiano Ronaldo és szerelme

Élete egyik legfontosabb mérkőzése előtt Cristiano Ronaldo megmutatta, hogy modellnek sem utolsó.

Hamarosan harmadik Bajnokok Ligája döntőjét játszhatja Cristiano Ronaldo, de a felkészülés mellett szakított egy kis időt a Vogue spanyol kiadására és Mario Testino fotósra. A divatbiblia madridi szerkesztősége ugyanis úgy döntött, hogy a mintaapuka CR7 és elképesztően szexi barátnője, Irina Shayk lennének a tökéletes páros A szerelem és a foci téma köré épülő címlapjukhoz.

Forrás: Vogue Espana
Forrás: Vogue Espana

A Real Madrid futballistája és az orosz szupermodell pedig nemcsak elvállalta a felkérést, de még a ruháiktól is megszabadultak a kamera előtt. Ennek eredményeképpen egy igencsak látványos képsorozat született, ami valószínűleg elég sokaknak szerez majd örömet mindkét nem képviselői között. Illetve korántsem annyira kínos, mint a Vogue előző hasonló tematikájú címlapja, Kanye Westtel és Kim Kardashiannal.

A következő videóban még több szexi képet láthattok a páros vetkőzéséről. Galériánkban pedig megnézhetitek, hogy Ronaldo mennyire cuki, amikor a fiával van.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top