Sztárok

Szabó Győző párjától tart Szinetár

Rezes Judit tíz év táncos múlttal rendelkezik.

Jövő szombaton eldől: ki nyeri meg az ötödik Szombat Esti Lázat. A Blikk olvasói és a kommentelők szerint a Rezes Judit–Lehoczky Gyuri és a Szinetár Dóra–Angyal András párosok voltak eddig a legjobbak.

A bulvárlap szerint sokan nem örültek annak, hogy Rezes Juditot amatőr táncosként tette be a műsorba a csatorna, hiszen a Jászai Mari-díjas színésznő tíz év táncos múlttal még a zsűri szerint sem nevezhető amatőrnek. A folyosói pletykák szerint a nagy esélyes, hastetoválást villantó Szinetár Dóra úgy érzi, a tánc terén labdába sem rúghat Szabó Győző párja mellett, bár arra a kérdésre, hogy kit tekint legnagyobb vetélytársának a táncversenyben, így felelt: saját magamat.

“Nagyon boldogok vagyunk, és köszönjük a közönségnek, hogy a szimpátiaszavazásokon többször is minket hoztak ki győztesnek, de egy hét még nagyon sok idő, bármi megtörténhet” – mondta Rezes Judit, aki nem tapasztalt rivalizálást a versenyzők között.

Nézd meg Szinetár Dóra és Angyal András legutóbbi produkcióját, a diszkótáncot:


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top