Sztárok

Kiborult Schobert Norbi

A fitneszguru a sárospataki fellépése előtt dühöngött egy sort.

Az új vállalkozásba kezdő Schobert Norbi és neje, Rubint Réka szombaton két helyszínen is megtornáztatta a népet. A második állomáson, Sárospatakon azonban gondok akadtak a szervezéssel: nem volt fejmikrofon. Norbi utólag a Facebook-oldalán fakadt ki emiatt, ám a lelkes tömeg kárpótolta a pillanatnyi bosszúságért.

“Fáradtan és esőzónán keresztül érkeztünk Kistarcsáról Sárospatakra. Kiborultam, amikor csíptetős mikrofon várt a szükséges fejmikrofon helyett. Mivel a fellépéssel támogattuk a város fiatalságát, ezért felszívtam magam, hívtam Rékát, és belecsaptunk. A telt házas sportcsarnok jólesett, de az igazi meglepetés ezután jött! Olyan profi közönség jött össze, hogy koreográfiakövetésben felülmúlta a Fitbalance és a Fittaréna tornázóit is. Extázist élhettünk át, még óra közben is felkértem Rékát táncolni. Köszönöm, Sárospatak és környéke! Királyok vagytok! Norbi” – posztolta ki a közösségi oldalára a több évtizedes titkát eláruló fitneszguru.

Nézd meg a Schobert családról készült képgalériát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top