Sztárok

George Clooney mindent felad az asszonyért

Annyira szerelmes Amal Alamuddinba George Clooney, hogy a kedvéért még Amerikából is elköltözik.

Ahhoz képest, hogy a válása óta eltelt bő két évtizedben egyetlen nő sem tudta magához láncolni George Clooney-t, Amal Alamuddin igen nagy eredményt ért el, igen rövid idő alatt. Az Oscar-díjas színész-rendező nemcsak eljegyezte a jogásznőt, de nagyjából fel is ad mindent a kedvéért.

Többek közt még Amerikából is elköltözik, ugyanis Amal praxisa Angliában van, és nem szeretné felszámolni. Szóval ahelyett, hogy az Államokban keresne magának új milliomos ügyfeleket, marad a ködös Albionban. Ahová George örömmel követi, és már nézegeti is a házakat Londonban, ahol majd megkezdhetik közös életüket. Persze a Cindy Crawfordékkal közös nyaralóját és az olaszországi birtokát nem adja el.

George Clooney mindent felad az asszonyért

A lakcímváltás mellett George egyéb nagy változást is bevállalt szerelme kedvéért. Hosszú évek után feladta az ENSZ-nél betöltött békeköveti pozícióját. Ezentúl ugyanis Amallal fog közösen jótékonykodni, és az emberek jogaiért harcolni. Ami szintén nem a szépfiú agyából pattant ki. De csak jól döntött, hiszen még az anyukája is odavan a választottjáért.

Ha pedig érdekel, hogy George miként jutott el Miss Alamuddinig, akkor nézzétek meg galériánkat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top