Sztárok

Bombázókkal partizott Vilmos herceg – galéria

Miközben Katalin otthon vigyázott a fiukra, Vilmos a sztárvilág tucatnyi csodás hölgyével osztotta meg az asztalát.

Bombázókkal partizott Vilmos herceg - galériaAz angol királyi család tagjai általában széles mosollyal az arcukon tesznek eleget a kötelezettségeiknek, pedig néha elég megterhelő lehet a sok rendezvény és jópofizás. Ám az biztos, hogy kedd este Vilmos mosolya igencsak őszinte volt, amikor megjelent az általa elnökölt Royal Marsden kórház javára rendezett gálavacsorán.

A jótékonysági ünnepségen ugyanis tucatjával vettek részt a sztárvilág igencsak szemrevaló hölgyei. Köztük olyanok, mint a Hermionéból Hejmijónővé vált Emma Watson, A Wall Street farkasában Leonardo DiCaprio fejét elcsavaró Margot Robbie, a Downton Abbey szépsége, Lily James, a 45 évesen is csodás Cate Blanchett, a korábban Harryre hajtó topmodell, Cara Delevingne, illetve legendás kolleginája, Kate Moss.

A kifutók folyton meztelenkedő brit királynője pedig nem is hazudtolta meg magát, és hosszasan flörtölt a leendő brit királlyal, amit a jelenlévők alig hittek el, köztük Kate férje, Jamie Hince sem. De miután Vilmos felesége, Katalin nem volt jelen az eseményen, minden hölgy sokkal bátrabban cseverészett a herceggel. Persze csak ártatlanul, hiszen Diana idősebbik fia le sem tagadhatná, hogy mennyire imádja gyereke anyját.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top