Sztárok

Különleges feladatra készült Milánóban Epres Panni – fotó

A pihenés mellett a Miss Balaton 2014 szépségversenyen vállalt tanácsadói munkájára is Milánóban készült fel Epres Panni.

Különleges feladatra készült Milánóban Epres Panni - fotó Profi modellként évekig Milánóban élt Epres Panni, aki most családjával tért vissza a divat fővárosába, kikapcsolódni. “Miután elvégeztem az egyetemet, egy rövid ideig tévés műsorvezetőként dolgoztam, de hamar jött egy lehetőség, és kiköltöztem Olaszországba. Milánó volt a központ. Minden munkára onnan indultunk, így rengeteg emlék fűz a városhoz. Persze most egészen más volt ott időzni. A családdal töltött pár nap teljes mértékben a kikapcsolódásról szólt, de azért arra is szakítottam időt, hogy felkészüljek a tanácsadói feladatokra” – mesélte a csinos anyuka, aki sohasem szakadt el teljesen a kifutók világától.

Tanácsadóként próbálja ki magát

A mai napig szívesen elvállal egy-egy felkérést, ám idén kipróbálhatja magát az új generáció útjának egyengetésében. “Nagyon örülök, hogy én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy a Miss Balaton jelentkezői belelássanak a szakmába. Amikor elkezdtem modellkedni, ugyanannyi idős voltam, mint ők, így pontosan tudom, hogy milyen út áll előttük. Éppen ezért igyekszem majd minden tudásomat átadni és mindenben segíteni őket. A milánói pihenés abszolút feltöltött, előhozta a régi emlékeket, amelyek inspirálnak majd akkor is, amikor tanácsokat adok a lányoknak. Persze a kikapcsolódás közben is szakítottam időt arra, hogy megnézzem, mik a legújabb trendek, ezzel is felkészülve a feladatra. Bízom benne, hasznos lesz a tudásom a lányok számára, és abban is, hogy sokan kipróbálják magukat a versenyen, főleg azért, mert tudom, a legjobbak kezét a döntő után sem fogjuk elengedni” – mondta Panni, akinek modellkarrierje húsz éve töretlen.

Epres Panniról készült képgalériánkat végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top