Sztárok

Kiakadtak Kállay-Saunders András rajongói

Sokakat meglepett az Eurovíziós Dalfesztivál végső sorrendje. Kállay-Saunders András rajongói támadják a "szakállas nő"-t – írja a Bors.

Ahogy arról a Nők Lapja Café is beszámolt, Kállay-Saunders András az ötödik helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon. Azonban az énekes rajongói és a tavalyi induló, ByeAlex is indulatosan reagáltak a végső eredmény miatt – írja a Bors. “Az Eurovízió mindig megcsillantja az európai képmutatást és a giccset. Sok tekintetben liberális vagyok, és nem szoktam bántani másokat. De a férfi-nő hibrid esete nem több, mint képmutatás” – írta ByeAlex. “Sajnos Magyarország nem közkedvelt ország Európában mostanában, várható volt, hogy nem mindenkitől kapjuk meg azokat az apró szavazatokat. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy emiatt nincs bennem csalódás. De büszke vagyok Andrisra” – mondta Kállay-Saunders édesanyja. Tolvai Reni is osztja András édesanyjának a véleményét, az énekesnő úgy véli, hogy párja a tudása alapján jobb helyen is végezhetett volna. Kállay-Saunders András azonban nem csalódott. “Soha nem felejtem ezt el. Sajnálom, hogy vége, de fantasztikus volt” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top