Sztárok

Tovább menetel a szlovák X-Faktorban Gyurcsík Tibor – videó

Szinte már csak egy lépés választja el Gyurcsík Tibort a szlovák X-Faktor végső döntőjétől.

Tovább mentele a szlovák X-Faktorban Gyurcsík Tibor - videóKülönleges produkcióval készült a szlovák X-Faktor első döntőjére Gyurcsík Tibor, aki eddig hibátlanul teljesített a versenyben. Tibi a Nők Lapja Cafénak mesélte el, hogyan érezte magát a színpadon. “Hatalmas élmény volt, leírhatatlan érzés újra ott állni, nagyon örültem, hogy kaptam egy esélyt újra bizonyítani, magamnak és a nézőknek” – kezdte Tibor, aki a döntős show-ban szokatlan módon egyedül állt a mentorok elé.

A mentorok is szeretik

“Kifejezetten harcoltam azért, hogy úgy adhassam elő a dalomat, hogy nincsenek mögöttem táncosok és nincs koreográfia. Nem akartam vizuálisan eladni a produkciómat, azt szerettem volna, ha a hangomra figyelnek az emberek. Az X-Faktor elvégre mégis az éneklésről szól” – mesélte a magyar X-Faktorban feltűnt énekes, aki a mentorokat is lenyűgözte. “Script Breakeven című dalát énekeltem, a mentoroktól jó véleményt kaptam. Otótól (Oto Klempír, szlovák zenész – a szerk.) féltem a legjobban, mert ő nagyon kritikus, de még ő is dicsért” – tette hozzá boldogan Tibi, akiért szerettei a közönség soraiból drukkoltak.

Gyurcsík most gőzerővel készül a jövő vasárnapi megmérettetésre, ahol hat vetélytársával lép majd a mentorok elé.

Nézd vissza azt a dalt, amit Tibi a mentorházban adott elő.

Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogy Aurelio mire költené a nyereményét, akkor kattints a Hír24 oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top