Sztárok

Hastetoválást villantott Szinetár Dóra – fotó

Szinetár Dóra olyannyira átélte a getto-rapper életérzést, hogy még egy tetoválást is csináltatott a hasára. Na, persze nem igazit.

Szinetár Dóra és táncpartnere, Angyal András tegnap egy olyan produkcióval álltak a Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés táncparkettjére, amilyet még nemigen láthattunk tőlük.

Dóra kislányától kérte kölcsön a tetoválást

A balesetet szenvedett színésznő és Andris kicsit getto-rapperekké változtak, és Shakirát megszégyenítve riszálták a csípőjüket. A kétgyermekes édesanya láthatóan nagyon élvezte az Hastetoválást villantott Szinetár Dóra - fotóátalakulást, minden gesztusából és mozdulatából sütött, hogy abszolút átérzi a “nem törődöm senkivel, yo” életérzést.

Makranczi Zalán kedvese egyébként eléggé bevállalós ami azt illeti, ugyanis a produkció kedvéért még arra is hajlandó volt, hogy: 1.) olyan ruhában táncoljon, amely nem takarja a hasát, 2.) egy tetoválás díszítse a derekát. Na, persze nem igazi, a virágos tetoválás minden bizonnyal lemosható, lekopik magától, ennek ellenére szerintünk kifejezetten jó ötlet volt a kamutetkó. Dóra egyébként mindenféle túlzás nélkül egy roppant sokoldalú személyiség, ezt már a Sztárban sztár című műsor folyamán is megtapasztalhattuk.

A Szombat Esti Láz versenyzőpárosairól készített galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top