Sztárok

Durván kiakadt ByeAlex!

ByeAlex nem ért egyet az osztrák Conchita Wurst győzelmével – az énekes a közösségi oldalán fakadt ki, majd törölte a bejegyzését, s újat írt helyette.

Kiakadt ByeAlex: az énekes nem ért egyet azzal, hogy Conchita Wurst lett a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese. ByeAlex a közösségi oldalán érdekes bejegyzést tett közzé:

“Az Eurovízió mindig megcsillantja az európai képmutatást meg a giccset. Én liberális vagyok sok tekintetben, és nem szoktam bántani másokat. De a férfinő hibrid énekes esete képmutatás és semmi több. Trollnyeremény szerintem. András, azért ez szép volt. Én hittem benned” – írta a 2013-as A Dal győztese. Alex nemrég azonban törölte e bejegyzését, s egy másikat posztolt helyette. Az énekes azt is megindokolta, mi ennek az oka.

“Az előbbi posztot töröltem, mert emberek felesleges harcokba bonyolódtak, és marhára nem értették. Annyi volt az állítás lényege, hogy úgy éreztem, nem feltétlen a dal vitte ma nyertességig az osztrák versenyzőt. (És NEM bundára célzok! Aki érti, érti, aki nem, tovább lép) Én magam bíztam Andrásban, drukkoltam neki, és örültem az eredménynek. Pár percig elhittem, hogy nyerhetünk. Ez így is egy kiváló helyezés. Becsületes menet volt, kiérdemelted. Örülök neked haver, aludd ki magad!” – olvasható az új poszt.

Nem ő egyébként az egyetlen, aki nem ért egyet az eredménnyel: a különböző internetes oldalakon (celebek és civilek egyaránt) kifejezték nemtetszésüket az osztrák delegált győzelmével kapcsolatban.

Itt megnézheted, hogyan szerepelt az Eurovízió döntőjében Kállay-Saunders András:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top