Sztárok

Eurovízió: Kállay-Saunders András üzent a rajongóinak!

Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőse a közösségi oldalán keresztül üzent az őt szerető embereknek.

Ma este véget ér a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál: mint ismeretes, Magyarországot idén Kállay-Saunders András képviseli Koppenhágában. A Megasztár felfedezettje rendkívül felfokozott idegállapotban van, ami nem csoda, hiszen a cél már nem a döntőbe jutás, hanem a győzelem.

“Ma este a szívemet hagyom a színpadon”

Eurovízió: Kállay-Saunder András üzent a rajongóinak!Kállay-Saunders András nemrég a hivatalos közösségi oldalán keresztül üzent a rajongóinak.

“Ma visszanézek és emlékszem a napokra amikor azt hitem minden vége, mikor úgy éreztem soha nem fogom élni az álmaimat, mikor fel akartam adni. Ezen napok miatt gyönyörű a mai nap. Miattatok tudom élni az álmaimat, ezért a szívemben lesztek örökre. Valaki, aki hisz bennem és jót akar nekem, és drukkol, hogy minden sikerül az nem egy rajongó, az család. Köszönöm hogy vagytok az életemben. Ma este a szívemet hagyom a színpadon” – kezdte.

A hangomon keresztül sírok mindenkinek, aki átélte a dalom mondanivalóját. Legyen a hangom az erő, amikor már úgy érzed, nincs remény. Magyarország, ezt nektek csinálom, meg a világnak!” – írta A Dal győztese, hozzátéve: mielőtt valaki beleköt a helyesírásába, el szeretné mondani, hogy nem az a fontos, hogyan ír, hanem hogy mit mond.

Kállay-Saunders Andrásról készített képgalériáinkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top