Sztárok

Robert Pattinson újra szerelmes

Végleg sikerült kihevernie Kristen Stewartot Robert Pattinsonnak, és egy tőle fiatalabb modellben találta meg a lehetséges nagy őt.

Nagyon úgy fest, hogy a huszonnyolcadik életévét már nem szingliként ünnepli a jövő héten Robert Pattinson. A Twilight-filmek szexi vámpírja ugyanis ismét szerelmes, a választottja pedig egy fiatal modell. Hollywood egyik legjobban fizetett színésze és a huszonkét éves Imogen Ker áprilisban kerültek közel egymáshoz, miután közös barátjuk, Dakota Fanning összehozta őket.

Robert és Imogen azóta egyre több estét töltenek együtt, és láthatóan egyre szorosabb a kötelék köztük. Arra azonban vigyáznak, hogy a paparazzik ne tudják őket romantikázás közben lencsevégre kapni. Pattinson ugyanis nem szeretné, ha még egy kapcsolatát megmérgezné a túlzott sajtófigyelem.

Robert Pattinson újra szerelmes

A színész évek óta keresi az igazit, miután Kristen Stewart többször is megcsalta. De senkivel sem sikerült kellőképpen összehangolódnia. Ezért Kristennek is adott egy újabb esélyt, de azt megint eljátszotta a nyitott szájas távolba merengés királynője.

Pedig Robertet megéri megbecsülni. Galériánkban láthattok is rá pár példát, hogy miért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top