Sztárok

Friss: kislányt vár Béres Alexandra

Béres Alexandra nemrég ultrahangvizsgálaton járt, ahol kiderült: kislányt hord a szíve alatt.

Kislánya lesz Béres Alexandrának! Az ismert és elismert fitneszedző a Nők Lapja Cafénak nagy mosollyal az arcán mesélt arról, mit érzett, amikor megtudta, hogy ismét kislányt hord a szíve alatt.

Közvélemény-kutatást tartott a családjában

Örömhír: kislányt vár Béres AlexandraAz ultrahangvizsgálat előtt tartottam egy kis közvélemény-kutatást a családban, ebből pedig kiderült, hogy mind a férjem, Krisztián, mind pedig az első közös gyermekünk, Panna azt szeretné, ha kislányom születne. Panna egyébként nagyon édes volt, amikor a vizsgálatra tartottunk, azt mondta az autóban: “anya, nekem mindegy, hogy kisfiú vagy kislány lesz, csak ne kelljen vele fociznom. Veszek neki labdát, matricát, bármit, csak fociznom ne kelljen!” A vizsgálaton aztán kiderült, hogy valóra vált a kívánságuk, hiszen kislányt hordok a pocakomban” – újságolta el a Nők Lapja Cafénak Béres Alexandra, akinek – csakúgy, mint az első gyermeke esetében – most is lombikprogrammal sikerült teherbe esnie. A fitneszedző azt is megosztotta velünk, hogy számára egyetlen dolog volt fontos, hogy a pici egészséges legyen.

Szívesen kipróbálta volna, milyen fiús anyukának (is) lenni

Na, ez persze nem jelenti azt, hogy nem kóstolt volna bele szívesen a fiús anyukák életébe. “A húgomnak kisfia van, emellett pedig – mivel Panna miatt már tudom, milyen, ha kislánya van az embernek – szívesen kipróbáltam volna, mennyire más a helyzet egy kisfiú esetében. A sors azonban másképp döntött, és nem bánom, mert így is elmondhatatlanul boldog vagyok” – Örömhír: kislányt vár Béres Alexandramosolygott Szandi. A sportoló egyébként a terhessége minden egyes percét élvezi, mint mondja: ez tényleg egy áldott állapot. “Imádok pocakos lenni, szerintem egy nő életében ez az egyik legszebb időszak: látod, hogyan alakul át, majd pedig vissza a tested. A kislányom egyelőre alig mocorog, emiatt egy kis aggodalom is volt bennem, ugyanis Panna az ötödik hónapban már javában rugdosott. Alig várom, hogy érezzem, ahogy mozog a kis pocaklakó keze és lába” – zárta Szandi, aki most még folyamatosan dolgozik, az utolsó hónapokban azonban csak és kizárólag a pihenésé lesz a főszerep az életében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top