Sztárok

Rendőrök kísérték VV Alexát

VV Alexa múlt vasárnap este találkozott össze a rend éber őreivel.

Érdekes módon zárult a múlt vasárnap este VV Alexa számára: a huszonegy éves lány konkrétan rendőri kísérettel jutott haza a ValóVilág nyolcadik párbaja után. Az egykori villalakó – ahogy azt tőle megszoktuk – nagy nevetések közepette mesélte el, mi is történt pontosan.

VV Alexa hazafele tartott, amikor megállították a rendőrök

“A párbaj után Dorkával, Zsoltival és Dáviddal úgy döntöttünk, egy közös vacsorával ünnepeljük meg azt, hogy Aurelio ment vissza a villába. Jókat ettünk, beszélgettünk, majd mindenki ment a maga útjára – én haza, Soroksárra.” – kezdte a nem mindennapi történetet Alexa. A mélyen vallásos családból származó lány a Nők Lapja Cafénak azt is elregélte, hogyan VV Alexabotlott bele a rend éber őreibe.

Leszálltam a buszról, sétáltam befele az egyik utcán, amikor is elment mellettem két rendőr. Aztán – ki tudja, miért –  visszafordultak, és megállítottak. Elkezdtek faggatni, megkérdezték, mit csinálok ilyen késői időben egyedül az utcán. Aztán néhány másodperccel később felismertek, és persze rögtön szóba jött a VV. Azt mondták, nem szeretnék, ha egy ilyen szép lány egyedül sétálna haza, ezért hazakísértek, útközben pedig kellemesen elbeszélgettünk a párbajról, valamint a villalétről” – mondta a szájfeltöltésen átesett Alexa, aki egy dolgot sajnál csak, mégpedig azt, hogy nem csinált közös fényképet az állítása szerint nagyon sármos biztos urakkal.

A minap megtörtént a ValóVIlág utolsó kiválasztása, a lakók pedig úgy döntöttek, hogy Iza az a személy, akivel nem kívánnak együtt élni a maradék egy hétben:



Ha már VV, akkor az egykori győztes, Alekosz is újra színre lépett. Most épp azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Facebook alapítójának írt levelet. Magyarul. A részleteket megtudhatod a Hír24 oldalára kattintva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top