Sztárok

Az egész világ Kállay-Saunders András lába előtt hever

Utolsóként lépett színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál első középdöntőjében Kállay-Saunders András, aki a papírforma szerint döntőbe énekelte magát. András dala tarolt, a nemzetközi közönség máris a szívébe zárta az énekest.

Csupa pozitív visszhangot kapott Kállay-Saunders András kedd esti debütálása, aki az első középdöntő utolsó színpadra lépőjeként igazi felüdülést hozott: az énekes előadása volt az egyik legszínvonalasabb és legélvezhetőbb produkció az este folyamán. András Running című dala az egyik legerősebb a mezőnyben, így már az első elődöntő előtt is hatalmas rajongótábort gyűjtött maga köré, köztük a Koppenhágában tartózkodó újságírókat, akiknél András volt a favorit. Tegnap este óta azonban még többen dúdolják a komoly mondanivalójú dalt.

Mind a szakma, mind a rajongók elismerik

Hazai hírességek közül sokan a televízió előtt drukkoltak az énekesnek. Rúzsa Magdi, Puskás Peti, az idei A Dal egyik döntőse, Bogi, Oláh Gergő és természetesen Tolvai Reni is a körmét rágva izgult András sikeréért. “András fergeteges produkciót nyújtott tegnap az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében! Bár a telefonos szavazás titkos, az egyébként publikus internetes szavazás szerint Running című dalával másodikként jutott a döntőbe. Mi, tv2-esek extrán drukkolunk neki, mert a mi műsorunkban, a Megasztárban fedezték fel” – írta a Tények műsorvezetője, Dudás Ádám a Facebook-oldalára az eredményhirdetést követően. A tavalyi induló, ByeAlex is közösségi oldalán gratulált utódjának. “Egy pillanatnyi kétség sem volt bennem azzal összefüggésben, hogy Kállay András döntős lesz-e vagy sem a Vízión! Tudtam, hogy bent leszel Andris! Gratulálok!” – írta a Kedvesem énekese.

Megnézem
Összes kép (1)

A külföldi rajongók budapesti Eurovízióban reménykednek

Nemcsak a magyar közönséget vette le a lábáról Kállay-Saunders! A külföldi rajongók is mind elismerően nyilatkoztak a produkcióról. “Az este legjobb dala! Remélem jövőre Budapesten rendezik a dalversenyt” – írta az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos Facebook-oldalára egy horvát rajongó, amikor kiderült, az énekes a döntőbe jutott. Magyarország! Mi rád szavazunk!” – tette le voksát András mellett egy dán rajongó. Gratulálok Kállay-Saundersnek, hogy beénekelte magát a döntőbe! Jövőre talán Magyarországról jelentkezik az Eurovízió?” – latolgatta az esélyeket egy görög rajongó. Ám nemcsak Európa, még a távolabbi kontinenseken élők is elismerésüket fejezték ki a magyar énekes produkciója után. Habár a dal nem tartozik a kedvenceim közé, meg kell valljam, Magyarország produkciója messze a legjobb volt ma este. Csak így tovább, András” – írta egy mexikói néző az Eurovízió hivatalos weboldalán.

Magyarország mellett Montenegró, Örményország, Azerbajdzsán, meglepetésre San Marino, Svédország, Hollandia, Izland, Oroszország és Ukrajna jutott tovább a döntőbe. Az Eurovíziós Dalverseny középdöntője szerda este tovább folytatódik, és kiderül, mely országokkal kell majd a döntőben megmérkőznie a magyar énekesnek.

Ha lemaradtál volna András kedd esti produkciójáról, vagy csak szeretnéd újra megnézni, akkor most itt megteheted:

 

Tolvai Reni nem tudott kedvesével tartani Dániába, így a tévé előtt izgulja végig a versenyt. A Hír24-nek azonban elárulta, milyen meglepetéssel várja haza Andrást. Részletekért kattints az oldalra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top