Sztárok

VV Attila kirakta a villából VV Aureliót – videó

Ahol VV Attila megjelenik, ott a konfliktus garantált – nem volt ez másként a minap sem, amikor is – három korábbi játékossal együtt – beköltözött a VV villájába.

Mi is nehezen hisszük el, de a végéhez közeledik a ValóVilág 6 játéka, vasárnap este – majd’ 5 hónap után – bezár a bazár villa. VV Iza, VV Viki, VV Zsófi és VV Aurelio utolsó napjaikat tengetik a luxusbörtönként emlegetett villában, ahol az elmúlt két napban – a párbajon kívül – semmi izgalmas nem történt.

Aureliónak nincs maradása

Az állandó konfliktusok, ordibálások és sírások már az ember könyökén jönnek ki (ezt minden bizonnyal a szerkesztők is érzékelték), úgyhogy a folyamatos kiborulások után nem kis felüdülést jelent az, hogy a maradék pár napra visszaköltöztettek néhány korábbi szereplőt. Hátha VV Attilafelkavarják az állóvizet, ugye. VV Attila, VV Seherezádé, VV Csaba és VV Milo a tegnapi napon vették birtokba a villát, a mai összefoglalóból többek között az is kiderül, milyen volt a fogadtatásuk.

A műsort promózó kisfilmet megnézve egy dolog már most bizonyos: VV Attila és VV Aurelio nem lesznek öri-barik. Az ötödik széria nyertese a megérkezését követően azt csinálta, amihez talán a legjobban ért: konfliktust generált. A nyereménylakásától megválni kívánó Attila nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy nem hajlandó fiúkkal egy szobában aludni, majd közölte Aurelióval, hogy akkor most szépen kiköltöztetik a hálóból. Az állítólag saját neméhez vonzódó fiú az “ítéletét” hallva köpni-nyelni nem tudott, olyannyira sokkolta a hír, hogy még ordítani is elfelejtett.

Hogy végül mi lesz Aurelio sorsa, a ma esti összefoglalóból kiderül:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top