Sztárok

Új kihívás elé néz Lilu – galéria

Lilu hamarosan új szerepkörben csillogtatja meg a tehetségét.

Új kihívás elé néz a ValóVilág műsorvezetője: Lilu kedvenc ruhadarabjai hamarosan kifutóra kerülnek. Aki ismeri őt, az pontosan tudja, hogy már egészen fiatal korában rabul ejtette a divat világa – ez a szenvedély pedig azóta cseppet sem hagyott alább.

A divat világában (is) bontogatja a szárnyait

Új kihívás elé néz Lilu - galériaA csinos műsorvezető most egy igazán testhez álló feladatban csillogtathatja meg a tehetségét: életében először saját tourt állít össze egy divatbemutatóra. “Olyan ruhákat próbáltam összeválogatni, amiket én is szívesen viselnék. Nem akartam csak egyetlen stílusra koncentrálni, a fesztiválhangulatot idézőtől kezdve az elegáns nőies fazonig mindenféle darab helyet kap a tourban. Az egyik kedvencem például az art déco stílusú Miami szett, amely a színeknek és formáknak köszönhetően egy kicsit a hetvenes évekre emlékeztet” – mondta el a Nők Lapja Cafénak Lilu, aki alig várja, hogy a MOM Park május 9-i divatbemutatóján végre a kifutón is lássa az összeállításokat.

Ezt már olvastad: Mohamed Fatima szabadulna mellimplantátumától

 A válogatás folyamatába itt nyerhetsz bepillantást:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top