Sztárok

Tóth Gabinak elege van a hazugságokból

Elege van Tóth Gabinak az őt ért vádakból, és kategorikusan tagad mindent, ami az elmúlt napokban megjelent róla a bulvársajtóban.

Tóth Gabinak elege van a hazugságokbólGyakorlatilag nem volt olyan nap az elmúlt héten, amikor ne jelent volna meg valami botrányos dolog Tóth Gabiról. A bulvárújságok hadjáratára a Fókuszban reagált az énekesnő, miután elege lett belőle, hogy jogtalanul állítanak róla mindenfélét.

Az X-Faktor legutóbbi szériájának mentora kategorikusan tagadott mindent, ami az utóbbi napokban megjelent róla. Így nem igaz, hogy bugyi nélkül lépett fel volt kedvese, Markó Robi oldalán, ugyanis egy testszínű alsóneműt viselt. Az is hazugság, hogy a villantása után nem ment el fellépni, a közösségi oldalakon ugyanis mindenki láthatta, egyik megjelenését sem hagyta ki.

Az pedig végképp alaptalan, hogy milliókért mutatná meg hamarosan a bájait az egyik férfimagazin oldalain. Legalábbis ő semmilyen ilyesfajta felkérésre nem mondott igent.



Gabi legmegdöbbentőbb fotóit itt láthatjátok!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top