Sztárok

Összeverte táncosát Britney Spears

Dawn Noel táncos azt állítja, hogy Britney Spears betörte az orrát. A fiatal nő úgy döntött, pert indít az énekesnő ellen.

Összeverte táncosát Britney SpearsÖsszeverte táncosát Britney Spears – írja a Huffingtonpost. A lap értesülései szerint az énekesnő még 2013 augusztusában, a Work Bitch című videoklipjének forgatásán követett el testi sértést: megütötte az egyik szereplőt.

A Huffingtonpost ezt az információt az állítólagos áldozat, Dawn Noel elmondására alapozza, aki a lapnak az elejétől a végéig elmesélte, mi is történt pontosan azon az augusztus tizenkilencedikei napon. A táncos szerint Britney késve és zilált állapotban érkezett meg a forgatásra, és nem elég, hogy folyamatosan elrontotta a lépéseket, de képtelen volt abbahagynia a hisztériát.

És ezt olvastad már? Csalással vádolják Rubint Rékát!

Britney nem tartotta be az ígéretét – a táncos perel

Fotó: Huffingtonpost
Fotó: Huffingtonpost

Az énekesnő a folyamatos rontások miatt állítólag annyira felbosszantotta magát, hogy össze-vissza csapkodott, aminek az lett a következménye, hogy ököllel telibe találta Dawn arcát.

“Fél órával az esetet követően elmentem azt orvoshoz, mert elviselhetetlen fájdalmaim voltak. Miután megvizsgáltak, kiderült, hogy eltört az orrcsontom, s elkerülhetetlen a műtét” – mondta a fiatal nő a lapnak, aki a kínos divatbakit ejtő Britneytől ígéretet kapott a kórházi kezelés költségeinek fedezésére vonatkozóan. Azonban, mivel ez a mai napig nem történt meg, Dawn úgy döntött, bepereli a furcsa trendet követő szőkeséget. Britney egyébként egyelőre nem reagált a történésekre, a sajtósa későbbre ígért tájékoztatást az üggyel kapcsolatban – csak bírjuk kivárni, ugye.

Orrtörés ide-oda, a klipnek még aznap el kellett készülnie. Íme a végeredmény:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top