Sztárok

Király Viktor anyukája nem sürgeti az unokát

Király Viktornak szerencséje van édesanyjával, hisz bár már több éve tartós párkapcsolatban él, Király Gabi nem rágja az unoka miatt fia fülét.

Király Gabi imádja gyermekeit, akik anyák napja alkalmából sosem feledkeznek meg róla. Viktor gyerekkorában saját készítésű ajándékokkal lepte meg édesanyját.
“A gyerekek mindig személyes, kedves ajándékokkal készültek anyák napjára. Bár különleges és szoros a kapcsolatunk, nem mondanám szokványosnak: nem vagyok igazán szentimentális típus, nem babusgatom őket, de minden nap beszélünk a gyerekekkel, rengeteget találkozunk. Sokan kérdezik, hogy mikor bővül a család, de az az igazság, hogy annyira tökéletes most a kapcsolatunk, hogy azt sem bánnám, ha még egy darabig nem lenne unokám – persze ha jön, nem fogom »visszaküldeni«. Úgy érzem, még ráérnek erre, hadd maradjanak még egy kicsit gyerekek” – mesélte nevetve Király Gabi.

Seal-koncert is volt már anyák napi ajándék

Fotó: Red Lemon
Fotó: Red Lemon

Viktor elárulta, anyák napján mindig kedvenc mexikói éttermükbe látogattak el, az ajándékokat pedig többnyire saját kezűleg készítette. Az énekes idén édesanyja kedvenc dalaiból állított össze egy válogatást. “Minden évben készülünk valami kis ajándékkal. Előfordult, hogy mixkazettát készítettem neki, most pedig a Deezeren állítottam össze egy listát a kedvenc dalaiból. Anya szerintem egy rejtett zenei szakértő, mindig is olyan előadókat, együtteseket hallgatott, akiket akkor még nem ismert senki, később azonban hatalmas sztárok lettek. Seal még nem futott be, de anya már imádta a dalait, ezért egyszer azzal leptük meg, hogy elvittük az énekes koncertjére, ami hatalmas buli volt! Egy apró szépséghiba csúszott csak a meglepetésbe, a koncert vége felé az egyik legnagyobb sláger, a Kiss from the rose előtt kitört a vihar, így ezt a dalt sajnos nem hallgathattuk meg” – árulta el az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top