Sztárok

Szürke 50 árnyalata: lelép a film főszereplője?

Még csak az első részt forgatták le a Szürke ötven árnyalata trilógiából, ám a férfi főszereplő már most unja a kötözést.

“Nagy megtiszteltetés számomra ez a filmszerep, de nem úgy képzelem el a jövőmet, hogy nőket kötözök az ágyhoz” – nyilatkozta a Christian Grey-t alakító Jamie Dornan, arra utalva, hogy a Szürke ötven árnyalatának “hőse” beavatja a szadomazo szexbe a tapasztalatlan hősnőt (Dakota Johnson). Dornan azért látta némi hasznát a szokatlan szerepnek. “A sok kikötözés miatt olyan sok fajta csomót megtanultam, hogy bármikor elmehetnék matróznak egy vitorlás hajóra” – viccelődött, azonban saját bevallása szerint ő egyáltalán nem olyan, mint a szadomazo szex iránt rajongó főhős. “Menthetetlenül romantikus alkat vagyok, de hát a színésznek nyilván az a dolga, hogy akár ennek az ellenkezőjét is el tudja játszani” – mondta.

A trilógia első része egyébként már tavaly év vége óta forog, de a jelenlegi állás szerint csak 2015 februárjában kerül a mozikba.

További filmes híreket a Mozi24 oldalon találsz!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top