Sztárok

Ruhát adományoztak a sztárok

Dobó Kata, Dombóvári Vanda, Tatár Csilla és férje Gönczi Gábor is elvitte ruháit az Adok-Kapok Napok jótékonysági program Adománygyűjtő pontjába, a Premier Outletbe. Május 11-ig a te feleslegessé vált holmijaidat is várják, hogy eljuttathassák őket nehéz helyzetben lévő családokhoz.
Ruhát adományoztak a sztárok

Sajnos sokan vannak ma Magyarországon, akiknek a mindennapok kiadásai mellett nem telik rendes ruhára, cipőre. Ez nagy nehézséget jelent olyan fontos szociális helyzetekben, mint a munkakeresés, párválasztás vagy iskolai beilleszkedés. A Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva most ezeknek a gyermekeknek, családoknak szeretne segíteni az Adok-Kapok Napok jótékonysági akció keretében. Május 11-ig gyűjtik részükre a feleslegessé vált, de szép és tiszta állapotban lévő ruhaadományokat az Outlet központ 45-ös üzletében, a szökőkút mellett kialakított Adománygyűjtő pontban.

Ruhát adományoztak a sztárok

A jó ügyhöz olyan hírességek csatlakoztak, mint Dobó Kata, Dombóvári Vanda, Tatár Csilla és férje Gönczi Gábor, akik válogatott ruhákat vittek az Adománygyűjtő pontba. “Részünkről ez egy apró segítség, miközben valakinek pont egy jó ruha hiányzik ahhoz, hogy ismét magabiztosan nézhessen szembe a mindennapok kihívásaival.” – indokolta részvételét Dobó Kata, színésznő-műsorvezető.

Ruhát adományoztak a sztárok

A sztárok mellett a több televízió- és rádiócsatorna, valamint nyomtatott és online újság is támogatja a kampányt, így az összefogás eredményeképpen már az első hétvégén 4 200 ruhadarab gyűlt össze!

Ruhát adományoztak a sztárok

Az Outlet központban szerdától vasárnapig 10.00 és 20.00 óra között várják a használt, jó állapotban lévő ruhadarabokat. A segítséget akár 20-30%-os kedvezményre jogosító, május 9-én, 10-én és 11-én beváltható kuponokkal köszönik meg. Ráadásul a Premier Outlet 4-es metróval, autó nélkül is egyszerűen megközelíthető menetrendszerinti buszjáratokkal, a Kelenföldi pályaudvartól.

További információk: https://www.facebook.com/PremierOutletsCenter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top