Sztárok

Így hódol Vajna Tímea Dobó Katának – fotó

Férje exének cipőjét imádja Vajna Tímea.

Néhány hónapja Vágó Réka cipőkészítő szárnyai alatt kezdett cipőtervezésbe Dobó Kata. A Stílusvadász című magazinműsor korábbi műsorvezetője pedig tehetségesnek bizonyult, ugyanis szebbnél szebb cipőit már a hazai hírességek hada hordja. Köztük például Vajna Timi is, aki él-hal Kata lábbelijeiért. “Szimba a Dobó Kata by rekavago cipők hódolója lett velem együtt” – írta közösségi oldalán közzétett fotója kísérőszövegeként a szépségiparba betörő Timi.

Andy Vajna egykori kedvese és jelenlegi felesége jó viszonyt ápolnak egymással, egy korábbi partin is barátságosan üdvözölték egymást. Így azok a feltételezések, miszerint Kata ferde szemmel nézne Timire, aki pedig féltékeny lenne a gyönyörű színésznőre, ismét hamisnak bizonyultak.

Fotó: Vajna Tímea Facebook oldala
Fotó: Vajna Tímea Facebook oldala

 

A napokban felröppent a pletyka, hogy Szőke Zoltán és neje válnak. A Hír24 oldalára kattintva most megtudhatod, hogy mi az igazság!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top