Sztárok

Megint tarolt Majka

A legnagyobb közösségi oldal adatai szerint Majka a legnépszerűbb hazai szóló előadó. A rappert meglepte az eredmény.

Majkát lájkolták a legtöbben az utóbbi időben a legnagyobb közösségi oldalon: 269 ezer követővel ő vezeti a hazai szóló előadók népszerűségi listáját, olyan énekeseket maga mögé utasítva, mint Vastag Csaba, Fluor vagy éppen Ákos. A titok Majka közvetlenségében rejlik, egy-egy posztját ezrek kedvelik.

A népszerű rapper ezért döntött úgy Curtisszel, hogy az április 30-i nagy koncertjükön a rajongókat is bevonják legújabb klipjük forgatásába, mintegy meghálálva a több ezer lájkot. A rapper nemrég előzte meg Vastag Csabit, akinek 266 ezer kedvelője van, de rég lehagyta már a sokáig éllovas Fluort is, akiért jelenleg 258 ezren rajonganak a legnagyobb közösségi oldalon.

A rajongók imádják a kisfiáról szóló bejegyzéseit

Majkáé a legdinamikusabban növekvő rajongótábor, az utóbbi három hónapban 50 ezerrel nőtt kedvelőnek száma. Sikerének titka, hogy rendszeresen posztol családjáról. Így humoros képei, bejegyzései, valamint teltházas koncertjeikről írott helyzetjelentései mellett arról is beszámol, mit csinál éppen kisfia, Marián.

Az már szinte megszokott, hogy a legnagyobb videómegosztó portálon a mi klipjeink hasítanak, rendre rekordnézettséget hoznak! De az még nekem is újdonság volt, hogy a közösségi oldalon is ennyien követik, mit csinálok. A rólunk szóló posztok egész jól futnak, de a kisfiam tarol a legjobban. Komolyra fordítva a szót, jó dolognak gondoljuk Curtisszel, hogy április 30-i budapesti nagy koncertünkön bevonjuk rajongóinkat is a klipforgatásba. Őket is főszereplőkké tesszük, így megköszönve a sok lájkot, ami nagyon sokat jelent nekünk” – mondta Majka.

Itt meghallgathatod Majkáék legújabb, Csak te létezel című dalát:

Hujber Feri felesége szerint, férjében egy nő lakozik. Hogy hogyan is érti ezt, azt a Hír24 oldalán megtudhatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top