Sztárok

Új kihívás előtt Istenes Bence

Istenes Bencének se éjjele, se nappala az utóbbi hónapokban. A műsorvezető rengeteget dolgozik, emiatt pedig a pihenés és az emberi kapcsolatai is a háttérbe szorultak.

Egy szusszanásnyi ideje sincs Istenes Bencének, akinek – az RTL Klub és a Music Fm műsorvezetőjeként – egyszerre több fronton kell helytállnia. Istenes azt mondja: se éjjele, se nappala az utóbbi időben, annyit dolgozik.

A Való Világ vezetése miatt kissé felborult a napirendje

Háttérbe szorult Istenes Bence magánélete

Az X-Faktor után volt egy kis szünet, akkor pihentem egy keveset, de az igazság az, hogy akkor sem lazsáltam, ugyanis folyamatosan forgattuk a Brandmánia című műsort. Aztán nem sokkal a tehetségkutató után elkezdődött a Való Világ, ami szintén rengeteg felkészülést és koncentrációt igényel, tulajdonképpen minden tekintetben naprakésznek kell lenni ahhoz, hogy az ember a maximumot tudja kihozni magából. És akkor a reggeli rádióműsorról még nem is beszéltem…” – sorolta a feladatait az élő adásban nevetőgörcsöt kapó Bence. A műsorvezető a Nők Lapja Cafénak azt is elmesélte, hogy az elmúlt cirka négy hónapban – főként a valóságshow vezetése miatt – számára egy órával később kezdődnek a reggelek. “Az Önindító másik két házigazdája reggel hattól köszönti a hallgatókat, én pedig hétkor kapcsolódom be a műsorba. Azonban, amint vége lesz a VV-nek, minden visszatér a régi kerékvágásba” – mondta a Pelét rendkívül kreatív ajándékkal meglepő Bence.

Egyelőre nem tudni, milyen produkcióban látjuk legközelebb

A szabadidejét (azt a keveset, ugye) vagy a barátaival, vagy pedig alvással és pihenéssel tölti. S ha esetleg valaki attól félne, hogy a rengeteg munka idővel rányomja a bélyegét Bence Háttérbe szorult Istenes Bence magánéleteegészségére, annak eláruljuk: semmi ok az aggodalomra

A nyarat tekintve egyelőre egy fix dolog van, egy júniusi horvátországi nyaralás a srácokkal, a többit meglátjuk. Lehet, hogy egy-két fesztiválon is megfordulok majd” – mosolygott a műsorvezető, akinek a teendői miatt a magánélete is háttérbe szorult mostanság. S bár szerelem egyelőre nincs a láthatáron, egy dolog bizonyos: Bencének az elkövetkezendő időkben nemigen lesz ideje azon gondolkodni, hány évesen szeretne apai örömök elé nézni. “Annyit elárulok, hogy a VV után sem maradok teendők nélkül, ezzel kapcsolatban azonban egyelőre nem mondhatok többet.

Istenes Bencéék a minap a Való Világ villájából ébresztették a hallgatókat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top