Sztárok

Újra kisbabát vár Robbie Williams felesége – galéria

Két évvel első gyermeke születése után ismét apa lesz Robbie Williams.

Budapesti koncertje után három nappal Twitter oldalán jelentette be hivatalosan a pop fenegyereke, hogy felesége, Ayda Field második gyermeküket hordja a szíve alatt. “Ayda és én boldogan jelentjük be, hogy Theodora Rose Williams hamarosan nagy testvér lesz” – írta közösségi oldalán a sztár.

Kétszeres apuka lesz Robbie Williams - galéria


Robbie Williams
2010-ben vette feleségül a színésznőt, akinek számos nőtársával, például Nicole Appletonnal, Geri Halliwellel, Melanie Chisholmmal vagy épp Rachel Hunterrel ellentétben sikerült megszelídítenie a vad életviteléről elhíresült bohém Williamst: lenyugodott, és férfivá érett szerelme mellett. 2007-ben kezdtek randizni, 2009-ben pedig egy élő rádióshow-ban kérte meg szerelme kezét. Két évvel házasságkötésük után megszületett az idén 40 éves énekes első szeme fénye, Teddy. Aki jelen volt a világsztár budapesti koncertjén, arról számolt be, hogy nyolc évvel ezelőtti turnéjához képest egy teljesen más Robbie állt a színpadon: drogoktól mentes, összeszedett, fejben is teljes mértékig jelenlévő, vérprofi show-t hozott a hamarosan kétgyermekes apuka.

Robbie Williamsről készült képgalériánkat itt végignézheted:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top