Sztárok

Megunt ruháiddal most te is segíthetsz!

Nem érdemes tovább halogatni a tavaszi gardróbszortírozást, hiszen van, aki jó hasznát venné feleslegessé vált ruhadarabjaidnak! Hozd el őket május 11-ig a Premier Outletbe, és kedvezményes vásárlásra jogosító kuponfüzetet kapsz cserébe!
Megunt ruháiddal most te is segíthetsz!

Másodszor is életre hívták az Adok-Kapok Napok jótékonysági programot, amely 2013-ban közel 18 000 ruhaadományt vonzott, így az év legnagyobb ruhagyűjtő akciójává vált. A biatorbágyi Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére. A program nyitónapján az első darabot Dobó Kata színésznő ajánlotta fel.

“Tavaly bebizonyosodott, hogy a vásárlóink szívesen és örömmel adakoznak. Idén is szeretnénk közvetlenül megszólítani őket, és velük összefogva még több embertársunknak segíteni” – mondta el Imre Csaba, a Premier Outlet vezetője.

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül olyan gyermekek, családok részesülnek majd a felajánlásokból, akik nem engedhetik meg maguknak azt, hogy megfelelő öltözékben nézhessenek szembe a mindennapok kihívásaival. A segélyszervezet átmeneti otthonaiba sokszor olyan váratlan válsághelyzetek miatt kerülnek családok, hogy mindenüket hátrahagyva kell menekülniük, így a menedék mellett ruhára is azonnal szükségük van.

Megunt ruháiddal most te is segíthetsz!

Több televízió- és rádiócsatorna, valamint nyomtatott és online újság is támogatja a kampányt, így az összefogás eredményeképpen már az első hétvégén 4200 ruhadarab gyűlt össze!

Megunt, de szép és tiszta állapotban levő ruháiddal most te is segíthetsz, ha május 11-ig elhozod őket a Premier Outletbe! Az Adománygyűjtő Pont (45-ös üzlet, a szökőkút mellett) szerdától vasárnapig, 10.00 és 20.00 óra között tart nyitva. Az Outlet központ akár 20-30%-os kedvezményre jogosító kuponokkal várja a segítőket, melyek május 9-én, 10-én és 11-én beválthatók. Ráadásul a Premier Outlet 4-es metróval, autó nélkül is egyszerűen megközelíthető menetrend szerinti buszjáratokkal a Kelenföldi pályaudvartól. Ugye találkozunk?

További információk: https://www.facebook.com/PremierOutletsCenter

Megunt ruháiddal most te is segíthetsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top