Sztárok

Elindult a sztárok kedvenc jótékonysági akciója – Csatlakozz te is!

A Premier Outlet hírességek segítségével gyűjt használt, de még szép állapotban lévő ruhákat nehéz helyzetben lévő családoknak. Május 11-ig várják a te ruháidat is, segítségedet pedig akciós kuponfüzettel köszönik meg. Érdemes tehát átnézni a gardróbodat!
Elindult a sztárok kedvenc jótékonysági akciója – Csatlakozz te is!

Április 26-án ünnepélyes keretek között ismét elindult az Adok-Kapok Napok, az ország legnagyobb jótékonysági ruhagyűjtő akciója. Az összefogást a Premier Outlet kezdeményezte, hisz sajnos sokan vannak ma Magyarországon, akik nem engedhetik meg maguknak az élet fontos helyzeteihez (például állásinterjú, párkeresés vagy éppen iskolai ünnepség) szükséges minőségi, csinos öltözéket.

Az Adok-Kapok Napok keretében tavaly közel 18 000 jó minőségű ruhadarabot adományoztak a látogatók a biatorbágyi Outletnek, melyeket az Ökumenikus Segélyszervezet átmeneti otthonokba, menedékházakba, családsegítő központokba és melegedőkbe juttatott el.

Elindult a sztárok kedvenc jótékonysági akciója – Csatlakozz te is!

2013-ban, az első alkalommal megrendezett jótékonysági akcióhoz rögtön több híresség is csatlakozott. A háziasszonyi szerepet vállaló Orosz Barbara mellett Keveházi Krisztina, Sütő Enikő és Tatár Csilla is átnézte a gardróbját és olyan ruhákat adományozott az akciónak, amelyeket bármely lány, asszony örömmel hordana.

Idén az elkötelezett társadalmi szerepvállalásáról híres, szépséges színésznő, Dobó Kata vállalta a kampány képviseletét, és ünnepélyes keretek között beakasztotta az első darabot a Centerben kialakított Adománygyűjtő pontba.

Elindult a sztárok kedvenc jótékonysági akciója – Csatlakozz te is!

Megunt, de szép és tiszta állapotban levő ruháiddal most te is segíthetsz, ha május 11-ig elhozod őket a Premier Outletbe! Az Adománygyűjtő Pont (45-ös üzlet a szökőkút mellett) szerdától vasárnapig, 10.00 és 20.00 óra között lesz nyitva. Az Outlet központ kedvezményes vásárlásra jogosító kuponokkal várja a segítőket, melyek május 9-én, 10-én és 11-én beválthatók.

További információk: https://www.facebook.com/PremierOutletsCenter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top