Sztárok

Így még soha nem láttad Katie Holmest! – fotó

Katie Holmes meglepő fotót tett közzé rajongóinak.
dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

Katie Holmes a nyolcvanas években élte gyerekkorát, ebből az időből pedig mi is emlékezhetünk jó néhány, ma már viccesnek tűnő divathullámra, de legalábbis az biztos, néhány trend előtt értetlenül állunk, hogyan is tűnhetett akkoriban jó ötletnek.

Ezek közé az akkoriban divatos, ma már inkább bizarr divathullámok közé tartozik a fejközépre applikált lófarok. Ilyet mutatott be Katie Holmes, méghozzá nem is akárhogy. A köntösben mosolygó sztár a rajongói számára tette közzé azt a fotót, melyen komolyabb stáb vagy éppen saját maga helyett egy váratlan stylist vette kezelésbe frizuráját, az elkövető pedig nem volt más, mint kislánya, Suri.

Igazán vagány, hogy világhírű színésznőként megmutatja kissé talán előnytelenebb, de mindenképpen emberi arcát a mostanában egyébként egyre dögösebb Katie Holmes. Képének felirata pedig csak még teljesebbé teszi ezt a benyomást az évezred legszexibbjének kikiáltott nőjéről:
“Vissza a nyolcvanas évekbe az új frizurámmal! A hajamat kedvenc stylistom készítette el. Mindenkinek boldog pénteket!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top