Sztárok

Tóth Gabi nevében mocskolódott egy idegen

Tóth Gabi a közösségi oldalon keresztül fordult segítségért az ismerőseihez, követőihez.

Visszaélés áldozata lett Tóth Gabi, történt ugyanis, hogy egy ismeretlen személy – a legnagyobb közösségi oldalon – egy kamuprofilt hozott létre a nevében. Az X-Faktor mentora minderről maga Rajongói segszámolt be az ismerősök és ismeretlenek (kvázi rajongók) számára fenntartott profilján.

Ez itt nem én vagyok, szóval kérlek titeket, töröljétek, mert sokan jeleztek nekem hogy milyen csúnyákat válaszolok vissza! Azért van, mert nem én vagyok, és nem tudom, ki ez. Köszipuszi! Na, ettől ki tudok még akadni…” – írta az ominózus bejegyzésben a minap hatalmas megtiszteltetésben részesült Gabi, akinek szavai szerencsére meghallgatásra találtak. Az őt szerető emberek azon nyomban jelentették a hamis profilt, sőt mi több: további ál-Gabikra is felhívták a figyelmét.

Sok hírességhez hasonlóan Tóth Gabi is csatlakozott a Nyitottak vagyunk elnevezésű kampányhoz. Az énekesnő az alábbi videóban mesél el egy soha nem hallott történetet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top