Sztárok

Mérföldkőhöz érkezett Tóth Gabi karrierje

Tóth Gabit kérték fel a futball-világbajnokság himnuszának duettjére.

A Megasztárban feltűnt énekesnő pályája 10 éve töretlenül ível felfelé. Karrierje fontos állomása volt, amikor az X-Faktorban mentorként egyengethette tanítványai útját, most pedig újabb elismerésben részesült.

Mérföldkőhöz érkezett Tóth Gabi karrierjeA Coca-Cola ugyanis Tóth Gabit kérte fel, hogy készítsen duettet a 2014-es brazil futball világbajnokságra írt himnuszból, David Correyval, a  amerikai X-Faktor brazil származású döntősével. “Végre már nem titok! Ilyen csodás dolgokban munkálkodom mostanság! Hálás vagyok minden percért, amit kapok, és hiszem, hogy a pozitív gondolkodás és tiszta lélek mindig meghozza a gyümölcsét! Köszönöm mindenkinek!” – tette közzé közösségi oldalán az énekesnő.

A “The World Is Ours” című dalt eredetileg a brazil származású, amerikai X-Faktor döntős David Correy énekli, de minden országban készítenek egy lokális változatot az arra legméltóbb énekessel. Magyarországon azért esett Gabira a választás, mert személyiségével és temperamentumával jól képviseli azt a fiatalosságot és lendületet, amit a sport és a VB jelent.

A dal eredeti változatát itt meghallgathatod:

 A volt pornószínésznő, Aleska Diamond komoly légtornászkarrier előtt áll. Addig is gyakorolja a spárgázást: új szenvedélye, hogy bárhol szétteszi a lábát. Ha kíváncsi vagy hogy megy neki, kattints a Hír24 oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top