Sztárok

Bíróság elé állt ittas vezetés miatt az egykori RTL-es, Nóci

Kedden bíróság elé állt az egykori műsorvezető, Nóci, akinek másfél évvel ezelőtti ittas vezetése miatt kellett felelnie – írja a Blikk.

A Blikk információi szerint kedden bíróság elé állt az RTL Klub egykori műsorvezetője, Nóci, akinek másfél évvel ezelőtti ittas vezetése miatt kellett felelnie. A műsorvezetőnőre egy másik autós figyelt fel másfél évvel ezelőtt, tudatvesztett állapotban az M0-s belső sávjában vesztegelt autójával. Nóci korábban a lapnak elismerte, maga sem emlékszik arra, hogy mi történt.

A Blikk információi szerint az elvégezett vizsgálatok alapján kiderült, hogy Nóci véralkoholszintje 3,13 ezrelék volt az incidenst követően. “Mostanában összecsaptak a fejem felett a hullámok, úgy gondoltam, nincs más megoldás, kicsit ki akartam ereszteni a gőzt…persze tudom, hogy ez egyáltalán nem mentség arra, hogy ittasan ültem volán mögé. Hatalmas szerencse, hogy nem történt baleset” – mondta korábban Nóci, aki most, a keddi tárgyalást követően nem kívánt nyilatkozni, ahogy az ügyvédje sem.

Bíróság elé állt ittas vezetés miatt az RTL Klub egykori műsorvezetője, Nóci

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top