Sztárok

Így szkreccsel Katalin és Vilmos – videó

Adelaide-be érkezett Vilmos herceg és felesége, egy fiataloknak fenntartott zenei központot látogattak meg. A hercegi pár azt is kipróbálta, hogyan kell pörgetni a lemezeket, és bizony Katalin lenyomta férjét a szkreccselésben.

Így szkreccsel Katalin és Vilmos - videóMiután eltöltött egy romantikus estét Uluruban, a hercegi pár továbbutazott Adelaide-be. Kisfiuk a 11 fős küldöttség néhány tagjával Canberrában maradt, hisz a 9 hónapos György herceg számára túlságosan kimerítő lenne a rengeteg repülőút. Vilmos és Katalin eddig is nagy közvetlenséggel álltak vendéglátóikhoz, ám az adelaide-i látogatáskor azt az oldalukat is megmutatták, amit eddig még biztosan nem láthatott senki.

Egy fiataloknak fenntartott központba látogattak, ahol a dj pult mögött még a lemezlovas szakma rejtelmeibe is beavatta őket Dj Shane Peterer – írja a DailyMail. “Vilmos tapasztaltabb ebben mint én” – mondta szerényen Katalin, aki azonban egy percig sem tétovázott és hamar tekergetni kezdte a lemezt. Dj Duchess” – hangzott fel a kommentátoroktól, akik azt is hozzátették, olyan, mintha a hercegné nem először csinálna ilyet.

Tény, hogy Katalin hamarabb feloldódott, mint férje, aki kissé feszélyezetten állt be a pult mögé. Szeretem a house zenét, ezen kívül pedig a rock and rollt és hiphopot is hallgatok, de a klasszikusok is nagy kedvenceim. A heavy metal viszont egyáltalán nem az én műfajom” – árulta el a dj-nek Vilmos, aki feleségével ezek után egy BMX- és gördeszkás bemutatót is megtekintett, erről készült képgalériánkat itt megnézheted.

A videóban meghallgathatod, hogyan pörgeti a hercegi pár a lemezeket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top