Sztárok

VV6: A nézők nem tudnak túllépni Iza mocskolódásán

A Való Világok történetében történt legbotrányosabb balhé után még mindig forrnak az indulatok. A nézők közül többen is úgy vélik, Izának nincs helye a villában, hogy tovább küzdjön a nyereményért.

Továbbra sem tudnak túllépni Iza és Krisztián múlt heti egymásnak esésén a Való Világ 6 nézői. Miután a villa szerelmespárja a vita hevében egymás arcon köpködésével próbált erőt fitogtatni (nem először!), Iza Krisztián családját kezdte szidni olyan stílusban, ami nemhogy nőhöz, emberhez nem méltó.



Nemcsak a villalakókat, a nézőket is megdöbbentette a szupermodellnek készülő Iza mocskos fröcsögése, akik azonnal hazaküldenék a lányt. “Hát, kedves Izabella, egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy Te bekerültél az esztergomi leánynevelőbe, mert sajnos az Édesanyád sem tudott mit kezdeni veled, a legprimitívebb és legocsmányabb magatartásoddal és viselkedéseddel!!!

A(z) “Szerinted az RTL-nek hogyan kellene reagálnia Iza és Krisztián balhéjára?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Krisztián megbüntetném, Izát azonnal kizárnám!

Ne csodálkozz,ha kijössz a villából, és valaki majd elégtételt vesz rajtad ezért a szánalmas tettedért, amit a Krisztiánnal műveltél az elmúlt 3 hónapban! Ugyanis ez nem a héten kezdődött el, hanem már kezdetektől fogva lenézted, lefikáztad, mindenféle utolsó parasztnak elhordtad őt! Ne haragudj, hogy azt kell mondjam, hogy egyedül ne nagyon lófrálj majd a városban, amikor kikerülsz a villából!” – írta a lány rajongói oldalára a valóságshow egyik nézője, míg egy másik Iza édesanyját sajnálja. Undorító, a nők legalja. Őt erre nevelte az anyja? Gondolom, szegény elsüllyedt szégyenében! Nem elég volt a drogos, piás, intézetes múltja? De ez minden határon túlmegy!” – véleményezte egy másik.

Bár a hozzászólok nagy része Izát pécézte ki magának, van, aki szerint, ha Krisztián nem kezd mocskolódni, Iza sem lép túl egy határt. Arra azonban még a fiatal lánynak sincs semmi mentsége, hogy Krisztián családját a halálba kívánta, édesanyját és testvérét a földig alázta ország-világ előtt. Egy olyan embernek vágta ezeket a mondatokat az arcába, akibe állítólag szerelmes.

Nemcsak a nézők, Viki is kiosztotta a “szerelmespárt:




 

A Hír24 oldalán pedig elolvashatod, hány nőt sikerült az ágyába csábítania Lacinak, amióta VV előtaggal bővült a neve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top