Sztárok

Gyönyörű helyen romantikázott Katalin és Vilmos herceg – galéria

Ausztrália egyik legszebb, legnyugodtabb és legősibb helyén töltött el egy romantikus estét Katalin és Vilmos herceg.

Gyönyörű helyen romantikázott Katalin és Vilmos herceg - galériaAusztrál körútjuk során már másodszor, egy héttel harmadik házassági évfordulójuk előtt ismét megszökött kicsit Vilmos és Katalin a kíváncsi tekintete elől. A hercegi házaspár fiát a dadára bízva, a festői szépségű és misztikus hangulatú Uluru, más néven Ayers Rock sziklatömb mellett töltött el néhány romantikus órát. Az őslakosok földjén található luxuskempingben 31 évvel ezelőtt Vilmos szülei, Károly és Diana is megszálltak. “Rengeteg pár látogat el hozzánk, a legtöbben a házassági évfordulójukat ünneplik itt. Hát nem lenne csodálatos, ha a következő trónörökös ezen a különleges helyen foganna meg?” – boncolgatta a Daily Mail hasábjain Karena Noble a vendéglátók kommunikációs igazgatója. Ulurut az ottaniak egyébként is spirituális helynek tartják.

György herceg és családja április elején érkezett meg Új-Zélandra, onnan továbbutaztak Ausztráliába. Egy kisebb incidenst leszámítva mindenhol szeretettel fogadták őket, a hercegi pár pedig kedvességgel és közvetlenséggel igyekszik viszonozni a helyiek szeretetét.

Az Ausztrália szívében található kempingről és a hercegi pár eddigi látogatásairól készült képgalériákat itt végignézheted:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top