Sztárok

A sztárok után civilek küzdenek 4N4LN

Csütörtök estétől civil családok küzdenek majd a 4N4LN – A családi játszma című műsorban az RTL Klub képernyőjén. Sebestyén Balázs új vetélkedőjének indulása óta közel negyven magyar híresség családjával ismerkedhettünk meg estéről estére. A szabályok továbbra is változatlanok, a győztes csapat továbbjut a következő esti adásba, és akár a napi két és fél millió forintos nyereményt is hazaviheti.
Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Növényi Norbert, Keleti Andrea, Tóth Gabi és számtalan híresség után most a hétköznapi embereken a sor, hogy az RTL Klub műsorában megküzdjenek egymással a nyereményért. Ahogy azt a nézők már megszokhatták, ebben a műsorban a játékosoknak nem műveltségi kérdésekre kell válaszolniuk, sokkal inkább arra kell ráérezniük, hogy az emberek hogyan gondolkodnak a világról. A műsor kérdései továbbra is családi titkokról, vicces szokásokról, vagy akár kamaszkorban belénk rögzült tabuinkról rántják le a leplet.

A cél, hogy a játékos család öt adáson keresztül legyőzze ellenfelét, így indulhat a 15 millió forintos extra nyereményért. A hírességek közül eddig senkinek sem sikerült elhozni a főnyereményt, kíváncsian várjuk, a civil játékosok hogyan birkóznak meg a feladattal. Egy biztos, Sebestyén Balázs továbbra is felhőtlen estéket ígér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top