Sztárok

Ezért tölt órákat a tükör előtt Keleti Andrea

Keleti Andrea elárulta, miért tölt órákat tükör előtt és hogyan vigyáz szépségére.

Ezért tölt órákat a tükör előtt Keleti AndreaAkár tíz-tizenkét órát is tükör előtt tölt naponta Keleti Andrea, de ez persze nem fokozott hiúságnak, hanem a táncpróbáknak köszönhető, írja a Bors. Szépségének ápolására azonban a táncosnő nagy figyelmet fordít, azt is elárulta, hogyan. Sokáig elhanyagolta a bőrét, most viszont olyan professzionális mélytisztítót használ, amely hámlasztó hatású is, így erősen ránctalanít, ezen kívül rendszeresen jár arcfiatalító kezelésekre is. Ha teheti, akkor inkább nem sminkel, ezzel is kímélve bőrét, fontosabb eseményekre viszont szívesen használ szemfestéket és szájfényt is.
A fehér kenyérről mostanra annyira leszokott, hogy már nem is ízlik neki, tudatosabban viszont gyerekei miatt kezdett el figyelni étkezésére. Sok szénsavmentes ásványvizet fogyaszt az egész család, este pedig ügyel rá, hogy mindig meleg vacsorát készítsen nekik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top