Sztárok

VV6: Zsófi letépte Aurelióról a ruhát – videó

Bevodkázott a cuki lány.

Kemény próbát ígért villabeli mentoráltjainak Oláh Gergő, mivel a Zsófi–Aurelio-duónak még mindig nem megy tökéletesen az előadás: hol a táncot rontják el, hol pedig a dalszövet. Ezért a cuki lány – aki egykor szexvásáron hoszteszkedett – inkább magába döntött két pohár vodkát, hogy jobban menjen a tánc, de ennek ellenére még a fiú trikóját sem bírta letépni – ami ugyancsak a koreográfia része.

Látva, hogy Zsófinak elég rosszul ment minden, a rendszeresen hisztiző Aurelio elkezdett aggódni, hiszen ez volt a villabeli X-Faktor-hét utolsó próbája. Saját előadása miatt azonban egyáltalán nem stresszel, meg volt arról győződve, hogy annyira jó, hogy a januárban letartóztatott Justin Bieber elbújhat mögötte.

Titokban Gergő felvette őket, és a próba után visszahallgattatta velük, mire Zsófi lesokkolódott és bedepizett. A kétségbeesett lányt Gergő és Aurelio is biztatta, mondván élőben úgyis mindig minden jobban szól.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top