Sztárok

VV6: Danics Dórát teljesen kiborította Krisztián – videó

Nem megy zökkenőmentesen a villalakók daltanulása. Legtöbbjüknek már az az angol szavak kiejtése sem könnyű, van, akinek a pozitív szó értelmezése okoz némi fejtörést. Krisztián pedig megtanulta Izától, hogyan kell királylány módjára hisztizni.

VV6: Danics Dórát kiborította Krisztián - videó“End if jú van it, jú gád it” – írta le fonetikusan Danics Dóra VV Krisztiánnak George Michael dalának szövegét, így segítve a hajdúnánási fiút a dal tanulásában. Krisztiánnak azonban ez sem volt elég ahhoz, hogy rávegye magát arra, hogy hiszti nélkül végigcsinálja a próbát. Hiába az énekesnő kezdeti lelkesedése, a dalt nem is sikerült Krisztián fejébe vernie, a fiú egyvalamit azonban mégis ügyesen eltanult szívszerelmétől, Izától: mégpedig azt, hogyan kell igazi királylány módjára hisztizni. A késsel gyakorta játszadozó srác ugyanis bevágta a durcást, és az X-Faktor győztesének minden erőfeszítése ellenére sem volt hajlandó énekelni, fonetika ide vagy oda. “Így viszont nincs értelme. Meg tudod jegyezni, most is tudtad. Igazából hisztériázol és annak meg semmi értelme” – fakadt ki Dóra, mire Krisztián igazi férfias problémamegoldásról tanúbizonyságot téve, dúlva-fúlva kivonult dohányozni. Egyáltalán nem volt szimpatikus a hisztis Krisztián, nem szeretem tényleg a hisztis férfiakat. Ha már valaki hisztizik, az egy nő legyen. Ez annyira nem az én világom” – morfondírozott Iza a riportszobában. VV6: Danics Dórát kiborította Krisztián - videó

Oláh Gergő is sokkot kapott

Ám míg az ő párosuk legalább odáig eljutott, hogy elkezdjék tanulni a dalt, addig Oláh Gergő mentoráltjai már a beéneklésnél megakadtak. Ma szavakkal fogunk beénekelni. Különböző szavakat mondunk és azokkal fogunk skálázni. Pozitív szót kérek!” – kezdte az X-Faktor harmadik évadának győztese Zsófikára mutatva, ám ekkor még nem is sejtette, mekkora feladat elé állította a lányt. Kiskutya” – vágta rá az iskolahéten is brillírozó Zsófi, aki már a beköltözésekor is elképesztő bölcsességről tett tanúbizonyságot. A két fiú, Aurélio és Gergő néhány másodpercre teljesen lefagyott, mire felfogták, Zsófinak mi is a pozitív szó. A tehetségkutató felfedezettje kissé döbbenten, de nem feladva kezdte meg végül a gyakorlást Auval és Zsófival, akinek ezek után még a csillámport és a hercegnőt sikerült választania mint építő jellegű, pozitív szót.

VV6: Danics Dórát kiborította Krisztián - videó
 
Hogy egészen pontosan hogy zajlott a próba, azt a videón megnézheted:


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top